Log in Word Lid!

FAQ

1. Hoe bestel ik vrijkaarten of plekken op de gastenlijst ?

Via SeeYouDance kun je elke week vrijkaarten of plekken op de gastenlijst bestellen. Maak hiervoor een account aan (of log in) en zorg dat je profiel volledig is ingevuld.

Zorg ook dat je mobiele nummer is ingevuld en SMS 'VIP AAN' naar 4004.

Je ontvangt dan automatisch een bestelcode die je op de site kunt gebruiken om vrijkaarten of plekken op de gastenlijst te bestellen.
2. Ik heb een bestelling geplaatst, hoe gaat het nu verder?

Zodra je kaarten of plekken op de gastenlijst hebt besteld, worden je gegevens doorgegeven aan de organisatie van het betreffende feest. Zij zijn dan ook degene die verantwoordelijk zijn voor het versturen van tickets en / of het plaatsen van jouw naam op de gastenlijst.

In het geval van "fysieke" tickets, ontvang je de kaarten per post of per email. Het is daarom zaak dat je in je profiel altijd je juiste adres-gegevens invult.

Gaat het om gastenlijstplekken, dan krijg je automatisch een mailtje, zodra de organisatie je op de lijst heeft gezet. Zorg in dit geval dat je een geldig 06 nummer, een geldig email adres en een correcte naam in je profiel hebt opgegeven.
3. Ik heb 'VIP AAN' naar 4004 ge'smst maar ontvang geen bestel-code.

Ga a.u.b. bij je provider na of jouw abonnement geschikt is voor SMS diensten. Zorg ook dat in je profiel het correcte nummer is ingevuld.
4. Ik heb vrijkaarten besteld en/of mezelf op de gastenlijst gezet maar ik kan helaas niet, wat nu?

In de mail die je van ons hebt ontvangen, vind je een linkje waarmee je je vrijkaarten of plek(ken) op de gastenlijst kunt annuleren.
5. Ik heb mijn vrijkaarten of plekken op de gastenlijst niet ontvangen. Wat nu?

De organisatie van het feest is ALTIJD eindverantwoordelijk wanneer het gaat om plaatsing op de gastenlijst of het versturen van de vrijkaarten. Mocht je geen bevestiging van de organisatie hebben ontvangen, laat ons dit dan a.s.a.p weten zodat we tijdig contact op kunnen nemen met de organisatie.
6. Ik geef zelf een feest en wil graag dat mijn feest in de agenda komt van SYD.

Je kunt onze redactie bereiken via agenda [apenstaart] seeyoudance.nl

Contact | FAQ | Voorwaarden
© 2016 See You Dance